Login
The communication platform for schools, pupils and parents The communication platform for schools, pupils and parents

Welcome to the parent portal of OBS De Gouwaert.


 

Optional photo of the school

This is the site our school uses to communicate with our parents. Each parent and school employee has an account and can send each other messages and invitations that will also appear on the personal agenda. In addition a school can easily create Polls and Surveys for the parents to fill in and administer the Year calendar. The pictures and documents library and the forum will add even more to the communication options.

For more information please visit www.schoudercom.nl

preview

Beste ouders/ verzorgers,

 

Stichting De Hoeksche School zoekt twee leden voor de Raad van Toezicht. Is het wellicht iets voor u? Zie de bijlage.

preview

Beste ouders/verzorgers,

 

Bij deze de nieuwsbrief van het bestuur. 

 

Met vriendelijke groet,

Eveline Rooimans

preview

De voorjaarsvakantie komt er aan. Hoeksche Waard Actief organiseert, in samenwerking met lokale verenigingen en aanbieders, een programma vol sport en spel in de Hoeksche Waard. Wij nodigen alle kinderen uit de Hoeksche Waard uit om deel te nemen aan de vakantie activiteiten van Hoeksche Waard Actief.

preview

Geachte relatie,

 

We zijn ontzettend trots dat onze nieuwe naam bekend is. Wellantcollege  CITAVERDE en Helicon gaan per augustus 2021 samen verder als Yuverta.

Yuverta is een vertrouwde basis voor onze leerlingen, studenten en cursisten, van waaruit ze zich kunnen ontwikkelen en voorbereiden op de toekomst.

Ook al worden we groter, we blijven dichtbij en persoonlijk. Een school waar we elkaar bij naam kennen.

 

Wat verandert er voor onze (nieuwe) leerlingen?

Voor (nieuwe) leerlingen verandert er niet direct iets, behalve dan dat hun (nieuwe) school een andere naam krijgt. Door samen te gaan, zorgen we ervoor dat we ons onderwijs nog beter maken en blijven we persoonlijk en dichtbij. 

 

Thuis in de toekomst
‘Thuis in de toekomst’ heeft ook een belofte in zich: op onze vakgebieden zijn we innovatief en ondernemend. We kijken en lopen vooruit, bieden meerwaarde en zijn daarmee van betekenis in het blauwgroene domein. Dat doen we op een duurzame manier in samenwerking met het bedrijfsleven in de regio.

We kijken ernaar uit om samen met u de wereld van nu en morgen te verkennen. Zodat we samenwerken aan een duurzame verbetering van ons onderwijs, onze sector en onze leefomgeving.

 

Meer weten? Bekijk dan onze speciale fusiepagina: Yuverta.nl

 

Met vriendelijke groet,

Esther Gelens

Schoolleider Wellantcollege Klaaswaal

 

Inline image

preview

Wat heerlijk dat de kinderen en juffen er weer zijn! De sneeuw is een prachtig extraatje op deze feestelijke dag. De kinderen van groep 3 t/m 8 kwamen over de rode loper naar binnen. De kinderen van groep 1/2 konden het plein op door een mooie boog. Vanmiddag krijgen de kinderen nog iets lekkers te eten en te drinken. Het is feest tralala! 

View all news items